Oxford Management Ltd, prin filiala din Romania, ofera servicii de consultanta in planificare fiscala internationala, creare de structuri offshore, inregistrare si administrare de companii, servicii de contabilitate si audit, deschidere de conturi, obtinere de facilitati bancare la banci din intreaga lume
Oxford Management Romania, parte a Oxford Management Ltd, ofera companiilor romanesti si internationale servicii de consultanta in sfera planificarii fiscale internationale si a activitatii offshore, o solutie deosebit de eficienta pentru cresterea profitului si eficientizarea activitatii economice.

In ultimii ani, lumea a inregistrat schimbari majore in domenii cum ar fi comunicatiile sau transportul. Lumea a devenit mai mica. Activitatea oamenilor de afaceri depaseste granitele tarii si de aceea este necesar ca acestia sa ia in considerare mai multi factori. Unul dintre acestia il reprezinta fiscalitatea. Exista tari (Cipru, Marea Britanie, Olanda, etc.) care ofera combinatia unica intre un nivel scazut al fiscalitatii si o vasta retea de tratate de evitare a dublei impuneri, alaturi de alte avantaje atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice., a declarat Dl. Athos Fouttis, Managing Director, Oxford Management Limited.

Prin vasta experienta in planificare fiscala internationala, echipa Oxford Management Limited ofera solutii personalizate eficiente pentru tipuri variate de afaceri.

Planificarea fiscala internationala corelata cu tratatele de evitare a dublei impuneri reprezinta instrumente extrem de importante pentru maximizarea profiturilor obtinute.

OXFORD MANAGEMENT LIMITED este una dintre cele mai importante companii internationale care ofera servicii de consultanta fiscala si planificare fiscala internationala.

Printre principalele servicii oferite se numara: planificarea fiscala internationala (solutii practice de aplicare a legislatiei locale corelate cu utilizarea tratatelor de evitare a dublei impuneri), inregistrare de companii offshore / International Business Companies in toata lumea (Cipru, Marea Britanie, B.V.I., S.U.A. si multe altele), numire de directori, creare de fonduri internationale (consultanta specializata pentru crearea de fonduri pentru protejarea averii, planificare fiscala, fonduri pentru angajati, etc.), deschidere de conturi, obtinere de facilitati bancare de la banci importante din diferite tari, servicii de contabilitate, audit si alte servicii conexe.

Prin birourile din Cipru, Grecia, Marea Britanie si Romania precum si prin reteaua globala de specialisti in fiscalitate, avocati, contabili si bancheri, Oxford Management Limited ofera solutii practice de eficientizare a cheltuielilor fiscale. O intreaga echipa de specialisti isi indeplinesc promisiunea: servicii prompte, profesioniste si personalizate.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri