Georgiana Gheorghe, 31 ani, are peste zece ani de experienta in comunicare si relatii publice, pana in anul 2007 ocupand functia de PR Manager al grupului farmaceutic A&D Pharma, iar incepand cu 2008, in calitate de Managing Partner a pus bazele agentiei de consultanta in comunicare - Presage Public Relations & Public Affairs, scrie NewsIn.

„Parcursul profesional si realizarile Georgianei Gheorghe au fost cele care au recomandat-o pentru aceasta pozitie. Danone Romania isi consolideaza echipa de comunicare, nutritie si stiinta pentru a fi si mai aproape de grupurile de dialog social, organizatiile non-guvernamentale si mass-media”, a declarat directorul de comunicare, nutritie si stiinta al Danone Romania, Bogdan Ioachim.

Producatorul de lactate Danone Romania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 435 milioane lei, mai mare cu 3% fata de 2008, iar volumul de vanzari s-a majorat tot cu 3%. Potrivit oficialilor companiei, in prezent Danone detine o cota de piata de 50% pe categoria de produse lactate proaspete (iaurt, sana, kefir, lapte batut, smantana si deserturi lactate) si 60% cota de piata in volum pe segrmentul de iauturi.

Compania Danone Romania face parte din grupul Danone, prezent in 120 de tari. Danone a inregistrat vanzari de 15 miliarde de euro in 2009.