Prezent la conferinta M&A Outlook 2010, organizata de Wall-Street, Enterprise Investors, Ernst&Young si Ensight, reprezentantul 3TS Capital Partners a declarat ca achizitiile potential interesante de pe piata sunt acele firme care au cel putin o cifra de afaceri de un milion de euro si un antreprenor care a dat dovada ca poate sustine business-ul cel putin cativa ani.

"Se poate face exceptie (de la minimul de cifra de afaceri - n. red.) in cazul antreprenorilor <<seriali>>. De multe ori, a merge sub astfel de limite inseamna a investi in ideea de business", a comentat Mihai Sfintescu.

Cu privire la actualul context economic, Sfintescu considera ca in momentul de fata putem sa vorbim despre un "darwinism economic" - doar firmele puternice reusesc sa se mentina pe linia de plutire.

"Poate este un moment bun pentru a face tranzactii si pentru a sustine tabara celor care supravietuiesc si care astfel vor beneficia de o piata mai putin competitiva", a mai punctat oficialul fondului de investitii.