Finantare va fi facuta din surse proprii, iar plata facturilor se va efectua in termen de 30 zile de la data primirii lor de catre achizitor. Anuntul implica incheierea unui acord cadru cu un singur agent economic pe o durata de trei ani, informeaza NewsIn.

Potrivit anuntului de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), pe durata acordului-cadru se vor incheia patru contracte subsecvente. Scopul contractului este acela de a asigura achizitionarea unui pachet de licente si servicii Microsoft printr-un acord de tip Enterprise Agreement Renewal pe o perioada de trei ani, care sa includa atat licente, cat si servicii de suport tehnic dedicat.

Cei care doresc sa participe la licitatie trebuie sa prezinte bilantul contabil la 31.12.2009, iar cifra medie anuala de afaceri pe ultimii trei ani sa fie de minimum 3.000.000 lei sau echivalentul a 715.819 euro. De asemenea, se solicita o garantie de participare de13.000 lei, precum si o garantie de buna executie de 5% din valoarea contractului fara TVA.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 16 iulie, ora 15:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19 iulie, ora 10:00. Criteriul de atribuire va fi pretul cel mai scazut.

Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 60 de zile (de la termenul limita de primire a ofertelor).
Romgaz asigura, alaturi de OMV Petrom, aproximativ doua treimi din productia anuala de gaze naturale al Romaniei.

Actionarul majoritar al companiei este Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, care detine 85,01% din actiuni, iar restul de 14,99% din actiuni apartine Fondului Proprietatea. Romgaz are ca principal obiect de activitate extractia si inmagazinarea gazelor naturale.