Producatorul de ciment Carparcement Holding, subsidiara locala a grupului german HeildelbergCement, a numit doi noi administratori neexecutivi in Consiliul de Administratie (CA), arata datele publicate de companie in Monitorul Oficial.

Wolfram Gaertner si Friedrich Rinne au fost inlocuiti, la cerere, din functiile de administratori neexecutivi. Inlocuitorii lor sunt, pentru o perioada de patru ani, germanii Andreas Martin Kern, 52 de ani, si Klaus Alfred Schwind, 48 de ani.

In afara celor doi, compania mai are un singur administrator, care ocupa si functia de director general, respectiv Mihai Rohan, arata datele de la Registrul Comertului.

Mandatul lui Rohan la conducerea Carpatcement Holding expira pe 31 decembrie. Rohan este unul din cei mai experimentati executivi de pe piata locala.

Compania a inregistrat o cifra de afaceri de 230 de milioane de euro in 2009 si estimeaza o stagnare a businessului in 2010.

Grupul HeidelbergCement a intrat pe piata locala in 1998, prin achizitionarea fabricilor de ciment de la Fieni, Deva si Bicaz, si activeaza prin companiile Carpatcement Holding, Carpat Agregate si Carpat Beton.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si