De asemenea, KPMG Romania SRL ofera si asistenta in pregatirea raspunsului la clarificarile solicitate de Consiliul Concurentei. Contractul a fost atribuit prin negociere fara anunt de participare, potrivit unui anunt al companiei de pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice, indica NewsIn.

De asemenea, Hidroelectrica plateste companiei KPMG Audit SRL suma de 347.000 lei pentru servicii de consultanta privind divizarea Hidroelectrica, in vederea infiintarii gigantului din sectorul energetic Hidroenergetica, potrivit unui anunt din martie de pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Hidroenergetica va fi alcatuita din Electrocentrale Deva, Electrocentrale Bucuresti, sucursale din structura Termoelectrica (S.E. Paroseni si Termoserv Paroseni), sucursale din structura Hidroelectrica (SH Bistrita, SH Buzau, SH Cluj, SH Curtea de Arges, SH Hateg, SH Portile de Fier, SH Oradea, SH Sebes si SH Slatina), filiale ale Hidroelectrica (Hidroserv Bistrita, Hidroserv Slatina, Hidroserv Portile de Fier, Hidroserv Curtea de Arges, Hidroserv Sebes, Hidroserv Hateg si Hidroserv Cluj), parte din Compania Nationala a Huilei dupa restructurare.