Producatorul de anvelope Pirelli Tyres Romania a solicitat Wall-Street dreptul la replica pentru articolul "Alro si Pirelli fac parte dintr-un proiect care prevede formarea somerilor", publicat pe data de 10.06.2010.

Prezentam mai jos pozitia Pirelli Tyres Romania:

"Precizam ca Pirelli Tyres Romania nu a contractat fonduri europene. Informatia corecta este: Centrul de Consultanta si Management al Proiectelor Europroject din Slatina a aplicat si a obtinut o finantare de 3,5 milioane de euro de la Uniunea Europeana prin programul POSDRU/82/5.1./S/58992, pentru a imbunatati competentele somerilor din Regiunile Sud-Vest Oltenia si Nord-Vest in vederea facilitarii accesului la ocupare si a integrarii durabile pe o piata a muncii flexibila si inclusiva.

Pirelli Tyres Romania alaturi de S.C. Prysmian Cabluri si Sisteme S.A., S.C. ALRO S.A., Institutul de Formare Economica si Sociala Cluj, Asociatia Patronilor si Meseriasilor Cluj si Fundatia „Luigi Clerici” (Milano, Italia) va contribui, in calitate de partener, la formarea profesionala a somerilor care fac parte din grupul tinta", au spus reprezentantii producatorului de anvelope.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Wolfgang Meier este noul CEO Pirelli Tyres Romania