Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) a decis ca Loteria Romana sa reevalueze ofertele depuse la licitatia pentru servicii de cadastru, dupa ce a admis contestatiile formulate de cinci firme.

Potrivit surselor citate, CNSC a anulat rezultatului procedurii de evaluare a ofertelor, in urma careia Loteria Romana a desemnat drept castigatoare oferta depusa de firma Construct Co.Group SRL. De asemenea, Loteria Romana va trebui sa reevalueze toate ofertele depuse in termen de 15 zile de la comunicarea deciziei, au precizat sursele citate.

Decizia CNSC poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti in termen de 10 zile de la comunicare, potrivit legislatiei, conform NewsIn.

Compania Nationala Loteria Romana (CNLR) a publicat la sfarsitul lunii martie, in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), un anunt de participare prin care a solicitat oferte pentru prestarea serviciilor de intocmire a documentatiei cadastrale, a serviciilor de intabulare si evaluare a imobilelor din patrimoniul CNLR, precum si a altor lucrari conexe privind patrimoniul companiei.

Contractul a fost estimat de Loteria Romana la 21,42 de milioane de lei cu TVA inclus si are o durata de implementare de 24 de luni de la data atribuirii. De asemenea, lucrarile de cadastru vizeaza aproximativ 860 de imobile.

Loteria Romana a solicitat ofertantilor depunerea unei garantii de 360.000 lei. In plus, prin caietul de sarcini, CNLR a cerut firmelor participante sa detina patru receptoare GNSS (Global Navigation Satellite Systems-Sisteme de Navigatie prin Satelit), dintre care doua sa indeplineasca mai multe conditii, una dintre acestea fiind ca receptorul sa aiba minim 220 canale pentru urmarirea riguroasa a semnalelor satelitare simultan atat GPS, cat si GLONASS. O alta cerinta a Loteriei a mai si ca ofertantii sa aiba un scanner 3D, pentru realizarea modelului tridimensional al locatiei.

Potrivit unor informatii aparute in presa, ofertele au fost deschise in data de 5 mai, iar comisia de licitatie a stabilit ca oferta castigatoare a fost depusa de Construct Co. Group SRL Bucuresti. Firma are ca obiect de activitate lucrari de constructii ale cladirilor rezidentiale si nerezidentiale si este controlata de Marilena Buteica - 90% din capitalul social si Julietta Firan - 10%, conform datelor de la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC). Dupa stabilirea ofertei castigatoare, cinci participanti la licitatie au contestat licitatia la CNSC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri