Head-hunterul George Butunoiu a semnat suspendarea activitatii pentru compania George Butunoiu Consulting, anuntand ca intentioneaza sa continue procesul de suspendare sau radiere a altor patru micorintreprinderi – George Butunoiu Executive Search, George Butunoiu Management Consulting, VMB si Butunoiu, Rohan & Ionas Executive Search - din cele sase detinute in total.
"Incepand cu data de 01 iunie 2010, activitatea firmei “George Butunoiu Consulting” S.R.L. se suspenda pe o durata de 3 ani, respectiv pana in adata de 31.05.2013, cu posibilitatea reluarii oricand a activitatii, in conditiile respectarii dispozitiilor legale de publicitate", potrivit datelor din Monitorul Oficial.

Toate contractele head-hunter-ului vor fi inregistrate pe IMM-ul George Butunoiu Group.

George Butunoiu explica decizia de suspendare a activitatii micorintreprinderilor prin faptul ca in acest moment impozitul achitat nu se mai justifica. “Ca toata lumea am avut vreo sase firme cu acelasi obiect de activitate. Faceam evaziune fiscala legala pentru ca toti competitorii actionau in acelasi mod si daca nu as fi procedat asa, atunci aveam concurenta neloiala din partea lor”, spune headhunter-ul.

Strategia de a incheia contracte de prestari servicii pe mai multe firme contribuia la diminuarea valorii totale a impozitului catre Stat, gratie legilor in vigoare inainte de momentul introducerii impozitului forfetar.

IMM-urile detinute de Butunoiu figureaza pe Ministerul Finantelor cu cifre de afaceri sub 110.000 de euro, calculate la valoarea medie in 2008 de 3,68 lei/euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri