CET Iasi nu va relua furnizarea apei calde in Iasi din cauza datoriilor la Romgaz, in conditiile in care iesenii nu au apa calda de doua saptamani deoarece, sustine conducerea centralei, s-a realizat revizia anuala a sistemului de termoficare.
"Ne cerem scuze pentru faptul ca nu vom putea relua furnizarea apei calde menajere, desi revizia anuala a sistemului de termoficare a fost finalizata. Avand in vedere nivelul redus al incasarilor precum si sechestrul pus de ANAF, SC CET Iasi SA a fost in imposibilitate de a achita facturile restante la Romgaz Medias", a declarat directorul CET, Dorin Ivana, prin intermediul unui comunicat de presa, informeaza NewsIn.

Reprezentantii asociatiilor de proprietari din Iasi au declarat recent ca revizia anuala a sistemului a fost devansata cu doua luni tocmai din cauza datoriilor pe care centrala le are la Romgaz. Conducerea CET Iasi a mai anuntat ca la inceputul saptamanii viitoare este programata o intalnire cu furnizorul de gaze naturale la primarie in incercarea de a debloca situatia.

CET Iasi are datorii de peste 30 milioane lei la Romgaz Medias, o parte din suma fiind esalonata. Iarna trecuta, Romgaz a intrerupt in mai multe randuri furnizarea de gaze naturale la centrala ieseana din cauza datoriilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri