Numirea a fost facuta de Consiliul de Administratie al Regiei dupa ce Aron ar fi cerut sa fie mutat la o directie din cadrul RATB, scrie NewsIn.

Crit, care a mai lucrat la Primaria sectorului 6 si la Registrul Auto Roman, a fost impus, sustin aceleasi surse, in urma unor demersuri venite si din directia Elenei Udrea.

Unul dintre motivele inlocuirii lui Aron ar fi si acela legat de o plangere la Directia Nationala Anticoruptie, formulata impotriva sa ca urmare a "organizarii defectuoase a unor licitatii", mai spun sursele citate.

Intr-una dintre sedintele Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), consilierul PDL Horatiu Tica a solicitat efectuarea unei analize a activitatii lui Aron la conducerea RATB. Cererea lui Tica a fost justificata prin faptul ca CGMB primise de la RATB o solicitare de majorarea a tarifelor la bilete si abonamente, despre care insa Consiliul de Administratie al Regiei nu avea cunostinta.

Aflat in concediu de odihna, purtatorul de cuvant al RATB, Mihai Vladarau, a declarat ca nu are stiinta despre inlocuirea lui Aron.