Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) are, de vineri, un nou director, Adrian Crit, care l-a inlocuit pe Gheorghe Aron in urma presiunilor facute de o parte a consilierilor generali PDL, au declarat surse din municipalitatea bucuresteana.

Numirea a fost facuta de Consiliul de Administratie al Regiei dupa ce Aron ar fi cerut sa fie mutat la o directie din cadrul RATB, scrie NewsIn.

Crit, care a mai lucrat la Primaria sectorului 6 si la Registrul Auto Roman, a fost impus, sustin aceleasi surse, in urma unor demersuri venite si din directia Elenei Udrea.

Unul dintre motivele inlocuirii lui Aron ar fi si acela legat de o plangere la Directia Nationala Anticoruptie, formulata impotriva sa ca urmare a "organizarii defectuoase a unor licitatii", mai spun sursele citate.

Intr-una dintre sedintele Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), consilierul PDL Horatiu Tica a solicitat efectuarea unei analize a activitatii lui Aron la conducerea RATB. Cererea lui Tica a fost justificata prin faptul ca CGMB primise de la RATB o solicitare de majorarea a tarifelor la bilete si abonamente, despre care insa Consiliul de Administratie al Regiei nu avea cunostinta.

Aflat in concediu de odihna, purtatorul de cuvant al RATB, Mihai Vladarau, a declarat ca nu are stiinta despre inlocuirea lui Aron.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri