Barotti, brand romanesc de vestimentatie masculina, a investit peste 25.000 euro in lansarea colectiei primavara-vara 2010 si isi propune sa deschida cea de-a doua locatie, intr-un mall bucurestean.
“Ne confruntam cu o criza, este cert, si in domeniul fashion pentru barbati, dar de data aceasta apare o mai mare provocare pentru ca trebuie sa convingem clientul sa ramana fidel brand-ului nostru, dar si sa ne gasim noi clienti pe care sa ii aducem in mediul online sau direct la magazin. Este o perioda grea pentru multa lume, dar nu este o solutie sa nu investeti si sa nu incerci sa castigi cota de piata. Puterea unui brand se vede in asemenea momente cand gaseste caile eficiente de comunicare cu clientii sai si reuseste sa ii pastreze ca si ambasadori. Cred doar ca trebuie acordata mai multa atentie aspectului unde, cum si cat investim”, spune Tiberiu Banica (foto), managing partner Barotti.

Ca si investitie, magazinul deschis anul trecut in Unirea Shopping Center a necesitat o investitie de 60.000 de euro. Investitia medie pentru locatiile viitoare este estimata la 30.000-40.000 euro, Barotti luand in considerare si spatiile stradale.

Principalii competitori ai Barotti sunt Braiconf, Adam's, Bigotti, Cavaliere si Tata&Fiul.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri