Metrorex a atribuit in 22 iunie companiei SOMET contractul "Magistrala 4. Racord 2. Lucrari pentru punerea in functiune. Zona 1 Mai - Parc Bazilescu. Cale de rulare si sina a III-a. Imbunatatirea gradului de etansare", in valoare de 21,4 milioane lei, fara TVA.

Contractul a fost atribuit in urma unei licitatii deschise, la care au participat sapte companii, fiind aleasa oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic (pretul ofertei - 80%, performante tehnice si alte conditii solicitate - 20%).

Valoarea initiala a contractului a fost de 28.200.000 lei, fara TVA, si s-a ajuns la o valoare totala finala de 21.400.000 lei, fara TVA, potrivit NewsIn.

SOMET S.A. este o societate cu capital integral privat, fondata in anul 1991, provenita din CCIB grup Metrou (lucrari specifice de metrou).

Potrivit datelor publicate pe site-ul Metrorex, in prezent reteaua de transport se intinde pe 66.95 km de cale dubla, exista 4 magistrale cu 49 statii, iar distanta medie intre doua statii este de 1.5 km.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri