Compania Rehau a contribuit in acest an cu tehnologie si know-how la lucrarile de modernizare a suprafetei de joc si a pistei atletice de pe Stadionul National Lia Manoliu din Capitala . Potrivit unui comunicat Rehau, din punct de vedere al infrastructurii, terenul celui mai mare stadion din tara corespunde acum normelor Uniunii Europene.

Lucrarea a fost executata in mai multe faze, grupate in trei mari etape: sistemul de drenaj, sistemul de incalzire si amenajarea gazonului. In cadrul lucrarilor de drenaj s-au folosit aproximativ doi kilometri teava de apa, trei kilometri teava de protectie, trei kilometri teava de drenaj si 8.000 metri patrati de folie geotextila.

Pentru amenajarea sistemului de incalzire au fost folosite circuite de incalzire in lungime totala de 26 kilometri, patru kilometri sine de fixare, si opt metri cubi de substanta antiinghet. Durata de viata a tevilor si imbinarilor Rehau este estimata la aproximativ 100 de ani.

Firma germana Rehau a fost infiintata in anul 1948 si se numara astazi printre companiile internationale de renume care ofera solutii pentru aproape toate domeniile economice. La nivel mondial, Rehau are aproape 14.000 de angajati in 170 de locatii. Concernul german este prezent in Romania din 1995 prin Rehau Polymer SRL.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Idei de city break pentru 2019: orase europene mai putin cunoscute