Programul oferit in Romania de catre MSM va inlocui practic programul pe care il oferea de mai bine de patru ani CEU Business School, retras de pe piata locala in acest an, potrivit deciziilor sediului central din Budapesta. Fondata in anii ’90 de oameni de afaceri, printre care si George Soros, CEU Business School este una dintre cele mai renumite scoli din Balcani.

Oliver Olson, coordonatorul al programului oferit de CEU Business School, va conduce noul Executive MBA (EMBA), desfasurat pe o perioada de un an, cu un cost de 16.200 de euro, cu peste 8.000 de euro mai putin decat programul oferit la Maastricht.

EMBA-ul a pastrat o parte din corpul didactic care activa pentru CEU Business School. Printre profesori se numara Adrian Stanciu, unul din cei mai cunoscuti consultanti in domeniul dezvoltarii organizationale de pe piata locala, precum si Marius Ghenea, proprietarul FIT Distribution, companie specializata in distributia de tehnica de calcul

O reducere de taxa de 50% va fi oferita angajatilor din sectorul public si din cadrul organizatiilor non-profit romanesti.

Cu peste 2.000 de absolventi anual din cele 25 de tari in care este prezenta, MSM este cea mai mare scoala de business din Olanda. MSM ofera la nivel mondial urmatoarele programe educationale: Masterat in Administrarea Afacerilor (MBA), Masterat in Stiinta (MSc), EMBA si Global MBA.