Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz va organiza, in 23 iulie, o licitatie deschisa pentru contractul de modernizare a statiei de uscare gaze Tazlau, a carui valoare se ridica la 5.920.000 lei, si care va fi finantat din surse proprii, scrie NewsIn.
Potrivit anuntului de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), durata contractului este de 12 luni incepand de la data atribuirii. Cei care doresc sa participe la aceasta licitatie trebuie sa fi avut cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani de minim 5.000.000 lei, echivalentul a 1.183.319 euro.

De asemenea, se solicita o garantie de participare de 50.000 lei, precum si garantia de buna executie reprezentand 5% din valoarea contractului fara TVA. Criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.

Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 60 de zile de la termenul limita de primire a ofertelor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri