Real pastreaza preturile promotionale inca 2 saptamani

Oficialii lantului de hipermarketuri Real, parte a grupului Metro, au anuntat ca pentru produsele incluse in oferta promotionala din perioada 1-14 iunie preturile nu vor suferi modificari.
Pentru produsele "la oferta", preturile vor ramane neschimbate, cresterea TVA de la 19% la 24% fiind suportata de companie.

"In ceea ce priveste programul pentru asigurarea unui numar de 300 de produse de baza cu cele mai mici preturi acesta continua si avem in vedere introducerea de articole noi cu pretul cel mai bun pentru a atinge numarul propus. Prin acest program, implementat de la inceputul lunii iunie, pentru a contracara scaderea puterii de cumparare, Real a taiat preturile la 150-200 produse de baza", au mai precizat oficialii retailerului.

Pentru actualizarea noii cote de TVA si adaptarea sistemului informatic, Real Hypermarket va inchide cele patru magazine cu program non-stop din Bucuresti pe data de 30 iunie la ora 22 :00, urmand ca acestea sa fie deschise pe data de 1 iulie la ora 09:00 dimineata", se precizeaza in anuntul companiei.

Magazinele din tara care au program 8:00-23:00 vor inchide in data de 30 iunie la orele 22 si vor deschide pe 1 iulie la orele 09:00.

Afla aici ce retailer a decis sa nu modifice preturile a 1.200 de produse de baza.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
6 din 10 companii din România se așteaptă la o recesiune în maximum un an
Setari Cookie-uri