Lafarge Agregate Betoane, una din diviziile prin care grupul francez Lafarge este prezent pe piata locala, a primit o finantare europeana de circa 870.000 de lei (200.000 de euro) pentru instruirea propriilor angajati in privinta prevenirea riscurilor pentru sanatate si a securitatatii in munca.
Proiectul selectat spre finantare este finantat de Uniunea Europeana prin intermediul Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), prin care Romania beneficiaza de circa 4,2 miliarde de euro pentru HR, in perioada 2007 – 2013.

Proiectul a fost demarat la 1 iunie, iar durata de implementare este de 12 luni.

Activitatile in cadrul proiectului se vor desfasura la sediul companiei, precum si in toate punctele de lucru ale acesteia din judetele Constanta, Iasi, Prahova, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, Bucuresti, Prahova, Buzau, Neamt, Suceava, Harghita, Covasna, Brasov, Bistrita Nasaud, Maramures, Dambovita si Gorj.

Grupul francez activeaza pe piata de agregate si betoane prin companiile Lafarge Betoane, GHM MixBeton, Cariere Plus, Lafarge Agregate Betoane si Lafarge Comnord.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Romania, StartUp !
Setari Cookie-uri