Retailerul francez Kiabi a anuntat marti ca nu va modifica preturile produselor in urma cresterii TVA la 24%, costurile in plus rezultate din majorarea taxei urmand a fi suportate in totalitate de companie.
In acelasi timp, Kiabi a luat in calcul impactul pe care modificarea de TVA l-ar putea avea asupra companiei pana la finalul anului viitor.

"Pentru a putea compensa cresterea TVA si a realiza aceeasi cifra de afaceri, Kiabi trebuie sa inregistreze o crestere a vanzarilor de 5%", au precizat reprezentantii companiei.

Incepand cu septembrie 2009, cinci magazine Kiabi au fost deschise in Romania, patru in Bucuresti si unul in Constanta.

In lume, Kiabi numara peste 300 de magazine (proprii si in franciza), cu o suprafata medie de 1.300 mp, adica o crestere de 52% in ultimii patru ani.

Anul trecut, Kiabi a atins o cifra de afaceri de un miliard euro, in crestere fata de afacerile din 2008, de 904,4 milioane euro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri