Retailerul de supermarketuri Billa, parte a grupului german Rewe, unul dintre cei mai puternici comercianti din Romania, va deschide la mijlocul saptamanii acesteia un nou supermarket in localitatea Resita, judetul Caras Severin.

"Prin acest nou magazin reteaua Billa Romania ajunge la un numar de 50 de unitati operate pe plan local", se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

Unitatea, situata pe bulevardul Republicii din Resita, are o suprafata de vanzare de 780 de metri patrati, fiind deservit de un personal de 35 de angajati. Magazinul are o oferta de 6.000 de produse, preponderent alimentare.

"Resita era de mai multa vreme in vizorul nostru si suntem increzatori ca resitenii vor fi atrasi de produsele si promotiile noastre", a declarat Sabin Fane, director de marketing in cadrul Billa Romania.

Oficialii lantului de magazine Billa au anuntat saptamana trecuta ca majorarea de 5 puncte procentuale a TVA (de la 19% la 24%, incepand cu 1 iulie 2010) va fi suportata de companie, preturile urmand a ramane neschimbate in cazul a 1.200 de articole.

Produsele ale caror preturi nu se vor modifica in urma cresterii TVA sunt de stricta necesitate, precum laptele, ouale, faina si uleiul.

Billa este prezenta pe piata romaneasca din februarie 1999 si face parte din grupul german Rewe, care mai opereaza pe plan local retelele Selgros Cash&Carry si Penny.

Vezi ce au decis marii retaileri in urma majorarii TVA: Retailerii nu modifica preturile. Doar la promotii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si