"Din cauza grevei, intre statiile feroviare grecesti Kulata - Thessaloniki si retur, circulatia trenurilor va fi anulata, iar calatorii pe aceasta distanta vor fi transportati cu mijloace auto pentru a se imbarca la trenul international care circula pe relatia Bucuresti Nord - Kulata - Bucuresti Nord " a informat CFR Calatori,scrie NewsIn.

Astfel, trenul Rapid 463, care circula pe relatia Bucuresti Nord - Sofia - Kulata -Thessaloniki, cu plecare in data de 7 iulie din Bucuresti Nord, va circula numai pe distanta Bucuresti Nord (pl.12.24) - Sofia - Kulata (sos. 02.25), urmand ca, pe parcursul elen Kulata - Thessaloniki, calatorii sa fie transportati cu mijloace auto.

De asemenea, pentru trenul Rapid 462, care circula pe relatia Thessaloniki - Kulata - Sofia - Bucuresti Nord, cu plecare in data de 8 iulie din Thessaloniki, pe parcursul elen Thessaloniki - Kulata, calatorii vor fi transportati cu mijloace auto, urmand ca acestia sa isi continue calatoria cu trenul pe distanta Kulata (pl. 03.50) - Sofia - Bucuresti Nord (sos. 18.30).

Calatorii pot solicita informatii despre circulatia trenurilor internationale la statiile si agentiile CFR.