Dupa trei luni de scadere care au redus cu 70% numarul joburilor oferite romanilor in strainatate, joburile in afara au crescut cu 20% in iunie, potrivit indicelui Balaur.ro.
In ansamblu, piata locurilor de munca online s-a stabilizat, ramanand la acelasi nivel ca in luna anterioara. In luna iunie, numarul total de anunturi a fost de 19.179.

Domeniul cu cea mai mare crestere este Servicii/Logistica, cu un avans de 13,8%.

Domeniul Inginerie isi revine partial (+11,2%), dupa ce a suferit o scadere de 24% in luna mai (cea mai mare scadere a lunii)

Fata de luna anterioara, Balaur.ro indexeaza 5 site-uri noi de joburi.

Reprezentativitatea indicelui a crescut astfel de la 73% la 76%.

Topul domeniilor cu cele mai multe locuri de munca s-a mentinut. Pe primele locuri se situeaza in continuare Vanzari/Comert, IT/Telecomunicatii si Finante/Contabilitate/Asigurari.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri