Compania Nationala a Huilei (CNH), unul din cei mai mari producatori de carbune din tara, l-a numit pe Gabriel Puiu Petrescu in functia de director la Exploatarea Miniera Livezeni, inlocuindu-l in functie pe Ion Valer Sienerth, care a fost numit sef serviciu Control Urmarire Productie al CNH.

Gabriel Puiu Petrescu este fostul inginer sef securitate si sanatate in munca la Exploatarea Miniera Vulcan, potrivit unui comunicat al companiei, citat de NewsIn.


CNH Petrosani isi desfasoara activitatea prin 9 sucursale, din care 7 exploatari miniere: Exploatarea Miniera Lonea, EM Petrila, EM Livezeni, EM Vulcan, EM Paroseni, EM Lupeni, EM Uricani, Exploatarea de Preparare a Carbunelui Valea Jiului-Vulcan si Statia Centrala de Salvare Miniera Petrosani.

Compania are in prezent 8.783 salariati si se afla sub autoritatea Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri. CNH a inregistrat in primul trimestru din acest an pierderi nete de 136,7 milioane lei, cu 8,4% mai mici decat cele din trimestrul I al anului trecut, de 149,3 milioane lei. Cifra de afaceri din primul trimestru a fost de 167,1 milioane lei, in crestere cu 10% fata de cifra de afaceri realizata in aceeasi perioada a anului trecut, de 151,6 milioane lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si