MedLife, unul dintre principalii operatori de servicii medicale private din Romania, va deschide in Bucuresti pana la sfarsitul anului cel de-al doilea spital privat de mari dimensiuni al sau, printr-o investitie de 12 milioane euro, a declarat presedintele CA al MedLife, Mihail Marcu.
"Suntem in discutii avansate pentru achizitia terenului. Ca dimensiuni, va avea circa 10.000 metri patrati, asemanator cu Life Memorial Hospital. Vrem sa il deschidem pana la sfarsitul acestui an. Investitia totala se va ridica la circa 12 milioane euro", a declarat Agentiei NewsIn presedintele Consiliului de Administratie al MedLife, Mihail Marcu (foto).

De asemenea, grupul controlat de familia Marcu are in plan investitii de circa 20 milioane euro pana la sfarsitul anului viitor, informeaza NewsIn.

"MedLife intentioneaza totodata sa deschida si doua spitale mai mici in Capitala, precum si doua policlinici, in cartierele Titan si Obor. Vom mai deschide in toamna inca trei farmacii PharmaLife in Bucuresti, la Unirii, in Drumul Taberei si in Baneasa, iar anul viitor sunt in plan alte 5-6 farmacii, jumatate in provincie si restul in Capitala", a precizat Marcu.

De altfel, MedLife a intrat recent pe piata de retail farmaceutic, deschizand doua farmacii pana in prezent. De asemenea, MedLife mai detine spitalul privat Life Memorial Hospital, deschis la inceputul anului 2007.

MedLife a inregistrat anul trecut circa 965.000 pacienti, fata de aproximativ 700.000 in anul 2008 si a procesat peste doua milioane de analize. Compania, care are peste 1.000 de angajati, a obtinut in 2009 afaceri de 26 milioane euro si estimeaza pentru acest an o crestere de 40%.

MedLife activeaza pe piata din Romania din anul 1996. In prezent, compania isi desfasoara activitatea in cinci hyperclinici din Bucuresti si din tara, cinci laboratoare proprii de analiza, 28 centre medicale generaliste, cinci centre cu specializare unica si in colaborare cu peste 110 clinici partenere din tara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri