Tender a primit 44 de studenti in practica la Prospectiuni

Compania de prospectiuni geologice Prospectiuni Bucuresti (PRSN), in actionariatul careia se afla omul de afaceri Ovidiu Tender, a organizat in perioada 22 iunie – 2 iulie un stagiu de practica la care au participat 44 de studenti in anii II si III din cadrul Facultatii de Geologie – Geofizica
(Universitatea Bucuresti).
„ Acest tip de programe va deveni un fapt comun pentru companie deoarece ne dorim atragerea celor mai buni absolventi de la specializarea geofizica, pentru a forma noul val de specialisti din companie” a declarat Gehrig Schultz, CEO al Prospectiuni Bucuresti.

Primele zile ale stagiului efectuat de studenti au fost consacrate unei serii de prezentari privind modul in care metodele geofizice sunt aplicate in contracte de catre companie.

Ulterior, tinerii au lucrat pe un teren din judetul Dambovita, unde au luat parte efectiv la masuratori de date seismice, gravimetrice, electrice si magnetometrice. Ultimele zile ale perioadei de practica au fost dedicate prelucrarii si interpretarii datelor geofizice inregistrate in teren.

Prospectiuni a raportat un profit net de 40,7 milioane lei (9,6 mil. euro) in 2009, de peste 13 ori mai mare decat cel din 2008, pe fondul majorarii afacerilor cu 81%, la 224,9 milioane lei (53,07 mil. euro).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri