In luna martie, Axxess Capital, fondul de investitii condus de Horia Manda, a preluat 40% din actiunile producatorului de jucarii Noriel, dupa o investitie de 7 milioane de euro.

Emerging Europe Rental B.V. este prezenta pe piata din Romania prin cele 5 societati asupra carora detine controlul, SC Noriel Impex SRL, SC Intertoy Zone SRL, SC Toys &Games Industry SRL, SC Noriel Maxim SRL si SC Queen Trade Import Export SRL care activeaza in domeniul productiei, distributiei si comercializarii cu amanuntul de jocuri si jucarii, precum si al editarii periodicelor, revistelor si cartilor pentru copii.

Anterior operatiunii, Emerging Europe Rental B.V a fost detinuta de catre South Eastern Autoclean (SEA) B. V. (70% din capitalul social) si Cristian Constantinescu (30% din capitalul social).

Emerging Europe CAP Cooperatief U.A este o societate de tip holding care face parte din grupul de societati BAF, detinut de catre Balkan Accession Fund CV, un fond de investitii organizat ca un parteneriat privat.