Astfel, toti clientii Banca Romaneasca vor plati cu 10% mai putin pentru serviciile MedLife, in cazul in care platesc cu cardurile emis de institutia bancara.

In plus, clientii care au carduri Visa Gold beneficiaza de un pachet special de servicii - Pachetul Select, potrivit unui comunicat de presa emis de Banca Romaneasca. Acest pachet include o gama foarte larga de servicii, precum: acces direct nelimitat la consultatiile de specialitate in cadrul clinicilor MedLife, acces nelimitat la medicul de medicina generala, asistenta medicala de urgenta prin intermediul serviciului de ambulanta, un numar nelimitat de teste de laborator pentru hematologie, biochimie, bacterologie etc.

In plus, prin intermediul Pachetului Select, clientii vor beneficia de discount de pana la 20% pentru o gama variata de alte servicii medicale.

Cu un capital social de pana la 200 milioane de eyro si o retea nationala formata din 146 de sucursale, Banca Romaneasca are 17 ani de activitate pe piata bancara din Romania. In octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din sud-estul Europei, National Bank of Greece (NBG), a cumparat pachetul majoritar de la Banca Romaneasca, detinand in prezent 89,07% din capitalul social al acesteia. Un alt actionar important este Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) care detine 10,21% din capitalul social al bancii.

MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996, fiind in acest moment cel mai mare operator privat de servicii medicale. La ora actuala, MedLife detine 5 hiperclinici din Bucuresti si din tara, 5 laboratoare proprii de analiza, 28 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, 6 centre cu specializare unica si in colaborare cu peste 110 de clinici medicale partenere peste tot in Romania. Compania are in prezent peste 1.000 de angajati.