Operatorul de supermarketuri Billa, parte a grupului Rewe, va inaugura un nou magazin la Oradea, cel de-al 51-lea din reteaua locala.
Noul magazin, situat in Piata Cetatii, are o suprafata de vanzare de 840 de metri patrati si va fi deservit de o echipa de 40 de angajati. Supermarketul va avea o oferta de 6.500 de produse alimentare si nealimentare.

"Oradea este unul dintre cele mai importante orase din nord-vestul Romaniei si un important centru economic. Ca atare, decizia de deschidere a noului magazin a venit in mod natural si face parte din planul Billa Romania de a se extinde in intreaga tara", a declarat Sabin Fane, directorul de marketing al Billa Romania.

Saptamana trecut Billa a deschis un nou magazin de dimensiuni similare si la Resita, judetul Caras Severin.

Oficialii lantului de magazine Billa au anuntat la inceputul lunii ca majorarea de 5 puncte procentuale a TVA (de la 19% la 24%, incepand cu 1 iulie 2010) va fi suportata de companie, preturile urmand a ramane neschimbate in cazul a 1.200 de articole.

Produsele ale caror preturi nu se vor modifica in urma cresterii TVA sunt de stricta necesitate, precum laptele, ouale, faina si uleiul.

Billa este prezenta pe piata romaneasca din februarie 1999 si face parte din grupul german Rewe, care mai opereaza pe plan local retelele Selgros Cash&Carry si Penny.

Vezi ce au decis marii retaileri in urma majorarii TVA: Retailerii nu modifica preturile. Doar la promotii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri