De origine germana, Stefan Klingler (foto), 35 de ani, il inlocuieste in functie pe Tiberiu Mercurian.

Klingler si-a inceput cariera in cadrul Henkel Germania in 2002, ocupand de-a lungul timpului diferite pozitii in cadrul departamentelor de marketing si vanzari ale companiei din Düsseldorf.

Noul director de marketing este absolvent al Universitatii Heinrich-Heine, din Düsseldorf, Facultatea de Stiinte Economice, iar printre hobby-urile sale se numara golf, jogging, tenis.

Citeste si:

“Sunt bucuros ca voi avea ocazia sa lucrez pe o piata atat de dinamica cum este cea romaneasca. Sunt convins ca noua pozitie imi va oferi multe provocari, obiectivele noastre fiind extrem de ambitioase. Ne dorim sa exploatam cat mai bine potentialul marcilor Henkel pe piata locala”, a declarat Stefan Klingler.

Henkel Romania are in prezent aproximativ 500 angajati si detine doua unitati de productie in Romania (pentru adezivi de constructii).

Portofoliul diviziei “Detergenti si produse pentru ingrijirea locuintei” cuprinde: detergenti de rufe (Persil, Rex, Perwoll), balsam de rufe (Silan), detergenti de vase (Pur), produse pentru igiena toaletei (Bref), solutii de curatat pentru geamuri si suprafete lavabile (Clin) si detergenti pentru masina de spalat vase (Somat).