Stefan Klingler a fost numit incepand cu luna iulie la conducerea departamentului de marketing al diviziei de detergenti Henkel Romania.
De origine germana, Stefan Klingler (foto), 35 de ani, il inlocuieste in functie pe Tiberiu Mercurian.

Klingler si-a inceput cariera in cadrul Henkel Germania in 2002, ocupand de-a lungul timpului diferite pozitii in cadrul departamentelor de marketing si vanzari ale companiei din Düsseldorf.

Noul director de marketing este absolvent al Universitatii Heinrich-Heine, din Düsseldorf, Facultatea de Stiinte Economice, iar printre hobby-urile sale se numara golf, jogging, tenis.

“Sunt bucuros ca voi avea ocazia sa lucrez pe o piata atat de dinamica cum este cea romaneasca. Sunt convins ca noua pozitie imi va oferi multe provocari, obiectivele noastre fiind extrem de ambitioase. Ne dorim sa exploatam cat mai bine potentialul marcilor Henkel pe piata locala”, a declarat Stefan Klingler.

Henkel Romania are in prezent aproximativ 500 angajati si detine doua unitati de productie in Romania (pentru adezivi de constructii).

Portofoliul diviziei “Detergenti si produse pentru ingrijirea locuintei” cuprinde: detergenti de rufe (Persil, Rex, Perwoll), balsam de rufe (Silan), detergenti de vase (Pur), produse pentru igiena toaletei (Bref), solutii de curatat pentru geamuri si suprafete lavabile (Clin) si detergenti pentru masina de spalat vase (Somat).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri