Parte a fiecarui ciclu de o luna al tratamentului cu celule stem, majoritatea pacientilor iau parte la terapie fizica si de reabilitare pentru a maximiza efectele tratamentului. In China se poate continua reabilitarea si dupa incheierea tratamentului, insa in alte tari, in cele mai multe cazuri, nu este disponibila terapie la costuri acceptabile, se arata intr-un comunicat al Beike, citat de Mediafax.

Centrul deschis la Campina, prima unitate a Beike destinata exclusiv reabilitarii, va avea o suprafata de 240 de metri patrati si va oferi terapii de acupunctura chinezeasca traditionala, masaj, terapie fizica, fizioterapie, electroterapie si tehnici bazate pe exercitii medicale, pentru a ajuta pacienti cu probleme neurologice sau deficiente ale sistemului imunitar.

In plus, centrul va desfasura si activitati de cercetare, in colaborare cu medici si oameni de stiinta locali, pentru a urmari eficienta tratamentelor cu celule stem urmate de reabilitare.

Beike Biotechnology este una dintre cele mai importante companii chineze din domeniul tratamentelor cu celule stem, cu activitate in domeniu din 1999.