Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii (PIMM) Constanta a inaugurat primul centru pilot de informare si consultanta din cele sapte centre planificate a fi deschise la nivelul intregii tari. Potrivit presedintelui PIMM Constanta, Iulian Groposila, este vorba de un proiect sustinut de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania ce vizeaza crearea unei retele destinate sustinerii dezvoltarii IMM-urilor.

PIMM Constanta are, pana in prezent, 96 de membri, iar acestia vor beneficia de tarife promotionale pentru serviciile solicitate. O societate comerciala ce are, de exemplu, in jur de 40 de salariati, dar nu este membru PIMM si care solicita centrului de consultanta realizarea unui proiect cu privire la managementul organizatoric si al calitatii, i se precepe un tarif de aproximativ 1.000 de euro, au precizat reprezentantii organizatiei constantene.

Dupa numarul de companii existente, judetul Constanta ocupa locul al doilea in Romania. La 30 iunie 2004, in judetul Constanta erau inregistrate 49.187 de societati comerciale. Totodata, la 30.07.2004 in judetul Constanta existau 3.087 de companii cu aport strain la capitalul social. Cele mai multe firme erau din Turcia (894), Germania (269), Italia (260), Siria (248), Grecia (169) si SUA (142).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri