Lantul de hipermarketuri Real Hypermarket intra pe piata berii cu marca proprie TiP, produsa in Romania, dupa o reteta belgiana.


Noua marca de bere, introdusa in hipermarketurile Real recent, este disponibila in ambalaj de plastic (PET), la doi litri.

"Berea TiP este o bere cu calitati similare berilor premium, cu toate case pozitioneaza pe primul nivel de pret. Procesul special de fabricatie in cadrul caruia se foloseste apa de izvor, malt, cereale, o drojdie speciala si hamei este atent urmarit de berarii cu care lucram", au declarat reprezentantii retailerului.

Potrivit acestora, volumul de vanzari inregistrat in perioada imediata de la lansare a fost cu 20% mai mare fata de estimarile initiale.

Lansarea acestui nou produs īn gama TiP face parte din strategia Real Hypermarket de dezvoltare a sortimentului de produse marca proprie, care acopera toate segmentele de piata: Real Selection, Real Quality si Tip.

"In viitor vor fi introduse noi produse atat in segmentul Real Quality, cat si TiP, mai ales īn domeniul alimentar, īn dorinta de a acoperi cerintele actuale ale pietei", au adaugat oficialii companiei.

Citeste si Retailerul Real vrea ca 20% din venituri sa provina din vanzarea marcii proprii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Afacerile celor 5 berari care controleaza 86% din piata de profil