Retailerul francez Carrefour adauga inca doua supermarketuri in retea, Carrefour Market Delfinului si Carrefour Market Alexandria, ajungand astfel la un total de 27 de unitati detinute pe plan local.
Planurile companiei vizeaza deschiderea unui nou hypermarket la Drobeta Turnu Severin in luna august.

Noua locatie din Bucuresti este situata in cartierul Pantelimon, are o suprafata de 780 mp si 80 de angajati.

Punctul de plecare in expasiunea pe acest segment de piata a fost achizitia, in octombrie 2007, a lantului local de 21 de supermarketuri Artima, care avea o extindere in vestul tarii.

De la tranzactia evaluata la 55 de milioane de euro si pana acum, Carrefour a rebranduit magazine Artima sub brandul propriu Carrefour Express si a inchis unele dintre unitatile neprofitabile. In paralel, sub brandul Carrefour Market, retailerul francez a inceput expansiunea lantului de supermagazine si in Capitala, prin deschiderea unitatii din cartierul Militari, in care a investit jumatate de milion de euro.

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial operand mai multe tipuri de magazine : hypermarketuri, supermarketuri, hard discount si magazine de vecinatate. Prezent in 32 de tari din lume cu peste 15.500 magazine, grupul Carrefour numara peste 475.000 de angajati.

Cititi aici o analiza despre dinamica pietei de retail in prima jumatate a anului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri