CNADNR a comunicat ca, in perioada 2-31 august 2010, se va inchide circulatia rutiera intre sectorul DN7 (intersectia DN7 cu Centura Bucuresti Nord din localitatea Chitila) si intersectia autostrazii A1 cu Centura Bucuresti (zona Carrefour Militari), din cauza unor lucrari.

Zona va fi inchisa pentru executarea unor lucrari de infrastructura de conectare a noului pasaj de pe Centura de Nord a Capitalei cu pasajul de la Chitila. In plus, vor mai fi executate si lucrari de aducere la parametri optimi de rulare a carosabilului pasajului existent, precum si de largire a rampei Chitila, informeaza NewsIn.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) face precizarea ca, pe perioada lucrarilor, nu vor fi afectate realatiile de intrare-iesire in si din Municipiul Bucuresti.

CNADNR informeaza ca, pentru relatia DN7- A1, circulatia se va desfasura deviat, pe traseul Centurii Bucuresti (CB), in directia intersectia Centurii Bucuresti cu DN1A, CB cu DN1, CB cu DN2, CB cu DN3, CB cu A2, CB cu DN4, CB cu DN5, CB cu DN6 si CB cu A2.

Totodata, pentru relatia autostrada A1 – DN7, circulatia se va desfasura deviat pe traseul Centurii Bucuresti (CB) in directia intersectiilor CB cu DN6, CB cu DN 5, CB cu DN4, CB cu A2, CB cu DN3, CB cu DN 2, CB cu DN 1, CB cu DN1A, pe DN1A pana la intersectia cu DN7.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Camere rovinieta: lista cu localitatile unde sunt amplasate