Zona va fi inchisa pentru executarea unor lucrari de infrastructura de conectare a noului pasaj de pe Centura de Nord a Capitalei cu pasajul de la Chitila. In plus, vor mai fi executate si lucrari de aducere la parametri optimi de rulare a carosabilului pasajului existent, precum si de largire a rampei Chitila, informeaza NewsIn.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) face precizarea ca, pe perioada lucrarilor, nu vor fi afectate realatiile de intrare-iesire in si din Municipiul Bucuresti.

CNADNR informeaza ca, pentru relatia DN7- A1, circulatia se va desfasura deviat, pe traseul Centurii Bucuresti (CB), in directia intersectia Centurii Bucuresti cu DN1A, CB cu DN1, CB cu DN2, CB cu DN3, CB cu A2, CB cu DN4, CB cu DN5, CB cu DN6 si CB cu A2.

Totodata, pentru relatia autostrada A1 – DN7, circulatia se va desfasura deviat pe traseul Centurii Bucuresti (CB) in directia intersectiilor CB cu DN6, CB cu DN 5, CB cu DN4, CB cu A2, CB cu DN3, CB cu DN 2, CB cu DN 1, CB cu DN1A, pe DN1A pana la intersectia cu DN7.