Patriciu mai deschide 3 magazine Mic.Ro

Compania Mic.ro Retail, controlata de omul de afaceri Dinu Patriciu, va deschide inca doua magazine in Bucuresti in sectorul 2, respectiv sectorul 3, precum si un al treilea in Otopeni, potrivit datelor din Monitorul Oficial.

Magazinul din sectorul 2 va fi deschis pe strada Vasile Stolnicu, iar cel din sectorul 3 - pe bulevardul 1 Decembrie 1918. In Otopeni, pe Calea Bucurestilor, va fi inaugurat cel de-al treilea magazin, se arata in anuntul companiei de retail.

Astfel, reteaua de magazine a lui Dinu Patriciu finalizeaza luna iulie cu inca opt magazine noi, prima unitate sub brandul Mic.ro fiind deschisa la finalul lunii aprilie.

Dan Ionescu, fost director operational al Rompetrol, care se implica in extinderea lantului de magazine, a anuntat in luna iunie ca Mic.ro va incepe in curand extinderea in sistem de franciza, conceptul final al magazinelor urmand sa fie prezentant in luna septembrie.

In plus, Dinu Patriciu vrea sa implementeze un model de distributie de presa prin lantul de pravalii Mic.ro, prin care sa vanda ziare “pe datorie”, a spus omul de afaceri intr-un interviu acordat Liderul, revista interna Adevarul Holding, potrivit paginademedia.ro.

Compania Mic.Ro are sediul pe bulevardul Mircea Eliade, din sectorul 1 si este detinuta de firma Mercadia Holland, inregistrata in Amsterdam.

Sursa foto: Mic.ro


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri