Producatorul de materiale de constructii Adeplast Oradea a inregistrat o crestere de 25% a cifrei de afaceri in primele sase luni ale anului, fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 13,7 milioane de euro.

Cresterea s-a datorat promotiilor oferite de companie, precum si comenzilor venite din zona imobiliara.

“2010 a inceput greu pentru intreaga industrie a constructiilor, din cauza stirilor alarmiste si a previziunilor negative. Mai mult, in primele doua luni nu s-a putut lucra din cauza frigului. Treptat, lucrurile s-au dezghetat si atat consumatorul final cat si companiile au inceput sa construiasca”, spune Marcel Barbut (foto), proprietarul Adeplast.

Pentru acest an, compania si-a bugetat o crestere a cifrei de afaceri cu pana la 30% fata de 2009, cand a realizat un business de circa 31 de milioane de euro.

La sfarsitul lunii mai, producatorul AdePlast a investit 500.000 de euro intr-o noua linie de insacuire automata, in cadrul fabricii pe care o detine la Ploiesti.

Adeplast a fost infiintata in 1994 la Oradea si detine in prezent doua unitati de productie, la Oradea si Ploiesti. Capacitatea de producatie a celor doua unitati este de 700.000 de tone de mortare anual, respectiv 80.000 de tone de vopsea, tencuieli decorative si adezivi speciali in stare umeda.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si