Ecomaster, compania de servicii ecologice a grupului Rompetrol, a finalizat prima etapa a constructiei parcului ecologic industrial din localitatea Aricestii Rahtivani (judetul Prahova), investitia ridicandu-se la aproximativ 2,5 milioane de dolari.

Parcul va oferi servicii complete de ecologizare a deseurilor industriale, colectarea, tratarea si depozitarea acestora. Proiectul are o capacitate totala proiectata de 1 milion de metri cubi (4 celule de 240.000 mc) si o suprafata de 14,5 hectare, compania finalizand in prezent un modul de 35.000 mc (15%) aferent primei celule.

Valoarea totala a investitiei, necesara pentru atingerea capacitatii proiectate, se ridica la aproximativ 12 milioane dolari.

Compania isi propune sa colecteze si sa trateze o cantitate anuala de aproximativ 60.000 -70.000 tone de deseuri industriale.

Investitiile realizate de Ecomaster in perioada 2008 – 2010 au atins o valoare totala de 4,5 milioane dolari si au urmarit dezvoltarea unor tehnologii proprii de tratare a deseurilor si in special a solutiei integrate, Ecopark. Aceste investitii au impactat cifra de afaceri a companiei, estimata in 2010 la aproximativ 8 mil. dolari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Rompetrol a vandut divizia specializata in solutii eco pentru deseuri