Canadienii aduc un nou presedinte al CA la Rosia Montana

Actionarii Gabriel Resources, companie canadiana care controleaza 80% din Rosia Montana Gold Corporation (RMGC), l-au numit presedinte al Consiliului de Administratie al Rosia Montana Gold Corporation pe Jonathan Henry, iar membru pe Dragos Tanase – actualul director general.

Jonathan Henry (foto) a fost de curand numit la conducerea Gabriel Resources, iar acum a primit un mandat de trei ani pentru sefia Consiliul Administratiei (CA) al companiei romano-canadiene. Henry va fi si administrator al societatii.

Potrivit anuntului publicat recent in Monitorul Oficial, Keith Hulley a fost revocat din pozitia de administrator al societatii, precum si din cea de presedinte al CA, alaturi de Richard Young – administrator.

Jonathan Henry este cetatean irlandez, nascut in 1966 in Dublin. Inainte de a veni la conducerea Gabriel Resources, Henry a fost CEO al Avocet Mining, companie de minerit aurifer cu operatiuni in Africa de Vest si Asia de Sud-Est.

Dragos Tanase se afla la carma Rosia Montana Gold Corporation din februarie 2008, dupa un mandat de CFO de 7 ani in cadrul UPC Romania, operator de comunicatii prin cablu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri