Grupul de companii Dacris, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata produselor de birotica, papetarie si tipografie, anunta dupa primele sase luni ale acestui an o crestere a cifrei de afaceri de 10%, pana la 5,8 mil. euro.

“Anul trecut consumul s-a contractat destul de mult, astfel incat singura metoda de crestere pentru 2010 a fost elaborarea unei strategii de eficientizare a activitatii. Am analizat toate oportunitatile din piata si ne-am axat pe atragerea de noi clienti si extinderea portofoliului de produse si servicii cu consumabile IT. Desi pentru acest an ne bugetasem o crestere de 5% a afacerilor, in urma rezultatelor obtiunute in primul semestru, am revizuit in crestere estimarea cifrei de afaceri pentru 2010, la 10% majorare fata de 2009”, a declarat Dan Fati (foto), directorul general al grupului Dacris.

De asemenea, numarul angajatilor Dacris a crescut cu 5% in primul semestru, pana la 254 de angajati.

Tototdata, profitul operational al grupului s-a majorat cu 7%, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent.

Grupul de companii Dacris activeaza pe piata romaneasca din 1994 si este format din Dacris Trade, Dacris Impex si Dacris Prod, specializate in importul, distributia si comercializarea de articole de papetarie/birotica, grafica si productie tipografica.

Grupul actioneaza la nivel national, avand puncte de lucru in Bucuresti si Constanta si reprezentante in Pitesti, Brasov, Ploiesti, Craiova si Cluj-Napoca.

In anul 2009, cifra de afaceri a grupului s-a ridicat la circa 11 milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Austral Trade, furnizor de produse de papetarie, adauga noi servicii