Pierderile Electroputere Craiova (EPT) au crescut cu aproape 60 de procente in primul semestru al acesui an, ajungand la 26,9 milioane lei (6,4 mil. euro), fata de 16,8 milioane lei in prima parte a anului trecut, conform informatiilor transmise Bursei.
Cifra de afaceri a Electroputere a scazut in primul semstru cu 23%, la 104,4 milioane lei (25,1 milioane euro), in timp ce in S1 2009 afacerile companiei s-au cifrat la 136 milioane lei.

Veniturile au scazut cu 16% in primsele sase luni ale anului, la 119,1 milioane lei (28,7 milioane euro), iar cheltuielile au coborat cu 8%, la 146 milioane lei (35,2 milioane euro).

In primul semestru al anului trecut Electroputere a consemnat venituri de 141,5 milioane lei si cheltuieli de 158,5 milioane lei.

Datoriile au crescut usor, cu 2%, in primele sase luni, la 415 milioane lei, de la 407 milioane lei la inceputul anului.

Pe de alta parte, creantele au scazut la 50,7 milioane lei, de la 51,4 milioane lei.

La finele lunii iunie compania avea 1.971 de salariati, cu putin sub numarul de la finalul anului trecut, de 1.975.

Uzina are patru divizii de productie, respectiv aparataj electric, masini electrice rotative, transformatoare de putere si vehicule feroviare si urbane, o divizie de servicii generale, precum si fabricile Scule, Dispozitive, Verificatoare, Piese Turnate si Forjate, Reparatii si Modernizari de Masini Unelte si Instalatii Tehnologice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri