Magazinul din sectorul 2 va fi deschis pe strada Pantelimon, iar cel din sectorul 6 - pe strada Preciziei. In Voluntari, pe bulevardul Pipera-Tunari, va fi inaugurat cel de-al treilea magazin, se arata in anuntul companiei de retail.

Astfel, lantul de magazine a lui Dinu Patriciu ajunge la o retea de peste 75 de magazine, prima unitate sub brandul Mic.ro fiind deschisa la finalul lunii aprilie. Luna aceasta, compania a anuntat in Monitorul Oficial deschiderea a altor trei magazine - in Bucuresti si in Otopeni.

Dan Ionescu, fost director operational al Rompetrol, care se implica in extinderea lantului de magazine, a anuntat in luna iunie ca Mic.ro va incepe in curand extinderea in sistem de franciza, conceptul final al magazinelor urmand sa fie prezentant in luna septembrie.

Citeste si:

In plus, Dinu Patriciu vrea sa implementeze un model de distributie de presa prin lantul de pravalii Mic.ro, prin care sa vanda ziare “pe datorie”, a spus omul de afaceri intr-un interviu acordat Liderul, revista interna Adevarul Holding, potrivit paginademedia.ro.

Compania Mic.Ro are sediul pe bulevardul Mircea Eliade, din sectorul 1 si este detinuta de firma Mercadia Holland, inregistrata in Amsterdam.

Sursa foto: Mic.ro.