Omul de afaceri Dinu Patriciu isi extinde rapid afacerea cu pariuri sportive, 1X2 Bet Cafe Arena, pe care miliardarul o dezvolta in paralel cu magazinele de cartier Mic.Ro.

Mercadia, care opereaza atat conceptul de cafenea-agentie, cat si Mic.Ro, a inaugurat inca doua agentii, arata datele transmite de companie catre Monitorul Oficial.

Astfel, 1X2 Bet Cafe Arena a ajuns la 54 de unitati pe piata locala in doar cateva luni. In luna iulie, reteaua numara 52 de case de pariuri.

In conditiile in care investitia medie intr-o unitate este de circa 75.000 de euro, omul de afaceri a alocat 150.000 de euro doar pentru deschiderea celor doua agentii de pariuri. In total, investitiile derulate de Patriciu in businessul de pariuri sportive, pana in prezent, se ridica la peste patru milioane de euro.

Conceptul 1X2 Bet Cafe Arena a fost lansat de Mercadia Holland (inregistrata in Amsterdam), in parteneriat cu Gtech si Gtech G2, detinute de grupul Lottomatica, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din lume.

Reteaua de magazine Mic.Ro a ajuns in prezent la peste 75 de unitati. [Citeste aici mai multe detalii despre magazinele de cartier ale lui Patriciu.]

Citeste si Patriciu a ajuns la 46 de agentii de pariuri in doar doua luni.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Serializarea medicamentelor, intre piata farmaceutica si pacienti