Real face concurenta Carrefour pe segmentul serviciilor foto

Retailerul german Real Hypermarket, care opereaza pe piata romaneasca 25 de hipermarketuri, a anuntat lansarea unui serviciu foto in magazinele sale.

Serviciul, lansat in partneriat cu compania germana CeWe Color, ofera posibilitatea clientilor Real sa-si printeze fotografiile in format digital sau analog.

Clientii pot utiliza serviciul de procesare foto prin intermediului site-ului retailerului (www.real-hypermarket.ro) sau prin aparatele Digi Foto Maker amplasate in cadrul magazinelor.

"Dupa transmiterea comenzii de pe internet, acestia au posibilitatea de a selecta oricare dintre cele 25 de magazine din tara pentru ridicarea produselor", se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

Serviciul este similar cu cel oferit deja de Carrefour, care colaboreaza tot cu germanii de la CeWe. In sectiunea dedicata serviciilor foto, oferta de produse si servicii este practic aceeasi, doar preturile difera si asta pentru ca Real are, in perioada 16 august-16 septembrie, tarife cu 10 bani mai mici comparativ cu cele ale concurentului sau direct, Carrefour. Astfel, pentru fotografiile cu dimensiuni 10X13, clientii Real platesc 0,19 lei/bucata, pe cand cei de la Carrefour - 0,29 lei/bucata.

Real Hypermarket Romania este parte a Metro Group, prezent pe piata romaneasca si prin 24 de hipermarketuri Metro Cash&Carry (angro) si 2 magazine de mai mici dimensiuni (Metro Punct). La nivel global, Metro detine 2.100 de magazine in 33 de tari si are aproximativ 290.000 de angajati.

Real Hypermarket a intrat pe piata de retail din Romania in martie 2006, cand a fost deschis primul magazin la Timisoara. La momentul actual reteaua numara 25 de hipermarketuri, deschise in centre importante din Romania, inclusiv in Capitala, consumatorii avand posibilitatea de a alege dintr-un de peste 60000 de produse alimentare si nealimentare. In acelasi timp, Real fera o gama de produse sub marca proprie dezvoltata pe trei niveluri de pret: Tip, Real Quality, Real Bio si Real Selection.

CeWe Color, cu o traditie de aproape 50 de ani in domeniu, este prezent in 24 de tari europene, fiind cel mai mare procesator de fotografie din Europa. Compania are peste 3.000 de angajati la nivel global.

Anul trecut, cei mai mari retaileri din Romania (Metro - Metro Cash&Carry si Real Hypermarket -, Rewe - Selgros Cash&Carry, Billa, Penny Market - si Carrefour au avut vanzari cumulate de peste 4 miliarde de euro.

Sursa foto: www.real-hypermarket.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Setari Cookie-uri