Producatorul de apa minerala Romaqua Group Borsec cere in instanta transportatorului de gaze naturale Transgaz Medias (TGN) despagubiri de 4,5 milioane euro pentru ca nu poate folosi un teren din Buftea sub care sunt amplasate conducte de gaze, conform Mediafax.
Suma reprezinta contravaloarea terenului de 46.900 metri patrati.

Termenul de judecata este 21 februarie 2011, potrivit unui raport al Transgaz transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB). Romaqua a initiat concilierea directa, iar Transgaz a anuntat producatorul de apa minerala ca pretentiile nu sunt intemeiate.

Transgaz sustine ca a informat Romaqua, in anul 2007, la solicitarea acesteia, cu privire la interdictiile instituite in zona de protectie si de siguranta din vecinatatea capacitatilor de transport al gazelor naturale.

Transgaz este controlata de stat, prin Ministerul Economiei, iar capitalizarea companiei este de 2,8 miliarde de lei.

Grupul Romaqua este controlat de omul de afaceri Octavian Cretu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri