Compania de recrutare si leasing de personal Trenkwalder Sobis estimeaza ca angajatorii din productie pun la bataie peste 3.000 de locuri de munca temporara pana la sfarsitul anului.


„Suntem in plina campanie de recrutare pentru clientii nostri, care au nevoie de personal calificat si/sau care poate fi calificat la locul de munca. Cele 3.000 de locuri de munca sunt pe contract de munca pe durata determinata de timp, cu aceleasi beneficii si avantaje ca si cum persoanele respective ar fi angajate pe durata de timp nedeterminata”, spune Bogdan Florea, directorul companiei de leasing de personal Trenkwalder Sobis.

Romania a inregistrat in luna iunie o crestere cu 1,9% a productiei industriale, comparativ cu luna mai, potrivit buletinului de statistica al Uniunii Europene (UE) Eurostat. Tot in iunie, numarul de zile lucratoare a crescut cu 7,9% fata de mai.

De asemenea, exporturile Romaniei au crescut cu 25% in intervalul ianuarie-mai, potrivit Institutului National de Statistica (INS).

Compania cu sediul in Sibiu a livrat pe piata fortei de munca peste 2.500 de angajati temporari in primele sase luni ale anului, in crestere cu 86% mai multi decat in primul semestru din2009, la clienti care au solicitat muncitori necalificati sau cu calificari minime pentru pozitiile de operatori linie in special in domeniul productiei, pe locul doi al preferintelor situandu-se tehnicienii si inginerii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri