Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, l-a numit astazi pe Ioan Valeriu Trica, seful sucursalei regionale CFR Timisoara, in functia de director general al CFR SA, in locul lui Emil Sabo care a demisionat saptamana trecuta de la conducerea companiei, scrie Mediafax.

Trica a ocupat, din martie 2009 pana in prezent, functia de director al Sucursalei Regionale CFR Timisoara, anterior fiind, in perioada 2005 - 2009, sef al Diviziei Patrimoniu al Regionalei CFR SA Timisoara, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.

Ioan Valeriu Trica are 41 de ani, a absolvit Facultatea de Mecanica, sectia Material rulant de cale ferata din cadrul Universitatii Politehnice Timisoara si lucreaza la CFR SA din 2002.

Emil Sabo si-a dat demisia din functia pe care o ocupa din februarie, dupa ce a fost trimis in judecata, alaturi de alte persoane, pentru o frauda de 700.000 de euro, comisa in 2005.

Demisia survine anuntului de joi al Directiei Nationale Anticoruptie, care l-a trimis in judecata pe Sabo pentru fapte petrecute in 2005, cand era angajat al firmei private Activ Invest.

Conducerea interimara a companiei a fost asigurata de directorul general adjunct Viorel Scurtu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Bugetele companiilor feroviare ale statului deraiaza in 2019