Un nou director supply chain pentru Heineken Romania

Ed van Willegen a fost numit, incepand cu luna septembrie, in functia de director supply chain pentru Heineken Romania, inlocuindu-l pe Titus Plooij, care se va intoarce la Heineken Olanda.

Ed van Willegen (foto) are o experienta de peste 20 de ani in supply chain in cadrul grupului Heineken, ocupand de-a lungul timpului numeroase functii, printre care director tehnic pentru Heineken Irlanda (1999-2001), production manager/technological controller pentru Mila Brewery din Shanghai (1997-1999) si training manager si technological controller pentru Cambodgian Breweries (1995-1997).

Inainte de a se alatura echipei Heineken Romania, Ed van Willegen a ocupat, timp de 5 ani, functia de director supply chain pentru Nigerian Breweries.

Heineken este cel mai mare producator de bere din Europa si ocupa locul 3 in lume in ceea ce priveste volumele. Heineken Romania face parte din grupul Heineken si detine un portofoliu de marci precum Heineken, Ciuc Premium, Golden Brau, Neumarkt, Bucegi, Edelweiss (import), Zipfer (import), Gösser, Schlossgold, Silva, Gambrinus, Harghita si Hategana.

Heineken Romania are patru fabrici in Miercurea Ciuc, Constanta, Craiova, Targu Mures si 1.100 angajati.(


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri