Operatorul de servicii medicale private Centrul Medical Unirea (CMU) anunta lansarea CMU Express, un serviciu prin care abonatii vor putea beneficia de asistenta medicala la domiciliu.

Serviciul CMU Express inseamna trei tipuri de abonamente la costuri cuprinse intre 20 de euro pe luna, pentru pachetul Standard, respectiv 40 de euro pe luna, pentru abonamentul Extra.

CMU Express este oferit in doua variante, atat pentru copii cat si pentru adulti, se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

„Copiii si persoanele in varsta sunt pacienti cu nevoi aparte care adesea necesita servicii medicale la domiciliu. Prin abonamentele CMU Express le oferim aceeasi expertiza medicala de care ar beneficia in clinicile si spitalele CMU. Cred ca viitorul serviciilor medicale in Romania inseamna produse customizate, adaptate vietii in continua schimbare prin care trece pacientul roman” a declarat Wargha Enayati (foto), director general Centrul Medical Unirea.

Abonamentele de servicii medicale CMU Express includ consultatii la domiciliu, analize de sange, ecografie, EKG, tratamente medicale la domiciliu, hot line medical 24h, inscriere la medic de familie, ca si prescrierea de retete compensate si gratuite. Mai mult, CMU Express implica si o reducere la serviciile medicale din cadrul clinicilor CMU. La achizitionarea unui pachet de servicii CMU Express de catre o a doua persoana, se acorda o reducere de 5%, de 10% daca pachetul este cumparat de cea de-a treia persoana si de 15% pentru o familie de minim trei persoane.

Centrul Medical Unirea, unul din principalii furnizori de servicii medicale private din Romania, a inchis prima parte a anului cu venituri totale de 10,1 milioane de euro, in crestere cu 36% fata de perioada similara a anului trecut.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
1995 Enayati deschide cabinetul ce urma sa devina reteaua Regina Maria