Sefa pe HR a Coca-Cola HBC, promovata director functional de rewards pentru 28 de tari

Simona Popovici, directorul de resurse umane a Coca-Cola HBC Romania si Moldova, va ocupa incepand cu 1 ianuarie 2011 pozitia de director functional al grupului Coca-Cola Hellenic.

In aceasta calitate, Simona Popovici (foto) se va reloca in Grecia (Atena), la birourile centrale ale companiei si va coordona dezvoltarea, implementarea si administrarea politicilor de comunicare, motivare si angajament precum si a celor de compensatii si beneficii pentru cele 28 de tari in care compania isi desfasoara activitatea.

Cu o experienta de peste zece ani in domeniu, Simona Popovici a coordonat in ultimii 4 ani departamentul de resurse umane al Coca-Cola HBC Romania si Moldova, avand ca principale responsabilitati dezvoltarea si executarea strategiilor de resurse umane, promovarea misiunii si valorilor companiei, dezvoltarea programelor de sustinere a capacitatii organizationale si a sistemelor de formare profesionala pentru identificarea proactiva a aptitudinilor angajatilor.

Popovici este licentiata a Universitatii Politehnice Bucuresti, a urmat un master in administrarea afacerilor din cadrul Universitatii Ottawa - École de Étude Commerciale si a Academiei de Studii Economice Bucuresti si in prezent preda managementul schimbarii in cadrul MBA al Bucharest Business School.

In Romania, Coca-Cola HBC Romania imbuteliaza o gama larga de produse Coca-Cola, de la bauturi racoritoare carbonatate (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes), necarbonatate (Cappy Tempo), nectaruri (Cappy Nectar), pana la ceaiuri (Nestea), apa (Dorna, Dorna-Izvorul Alb, Poiana Negri), bauturi energizante (Burn) si cafea Ready to Drink (Illy). Produsele Coca-Cola sunt imbuteliate in fabricile din Ploiesti, Timisoara si Vatra Dornei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri