Bongrain Europe, lider mondial in specialitati din branza, a finalizat in luna iulie achizitia unui pachet de 52% din actiunile societatii Delaco, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata branzeturilor din Romania.

Vanzatorii vor continua sa fie activ implicati in dezvoltarea pe viitor a activitatii societatii si vor detine, de asemenea, managementul companiei, prin Tudor Comaniciu (foto) in calitate de director executiv (CEO).

Avand sediul in Franta, Bongrain s-a infiintat la mijlocul anilor '50 si a realizat in anul 2009 o cifra de afaceri de 3,3 miliarde de euro, avand 17.076 de angajati in lumea intreaga.

Citeste si:

Delaco a luat fiinta in anul 1996, iar din 2000 s-a concentrat pe segmentul branzeturilor, devenind unul dintre principalii jucatori pe piata din Romania.

Infiintata in 2006, societatea Biris Goran si-a construit un colectiv de peste 30 de avocati si consultanti fiscali, avand si un departament distinct de consultanta fiscala condus de Ruxandra Jianu (partner), membra a Camerei Consultantilor Fiscali din Romania si o societate de practicieni in insolventa autorizata de Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania (UNPIR).

In cadrul societatii, activeaza si avocati asociati si colaboratori care sunt membri ai barourilor din New York si Florida (SUA) si din Quebec (Canada).